De EMDR Lightbar

De EMDR Lightbar bestaat uit een lichtbalk met een statief en een controller. Het blauwe licht dat op de lichtbalk heen en weer beweegt dient als visuele stimulus voor de cliënt.

De EMDR Lightbar

Eenvoudige bediening
Met de eenvoudig te bedienen controller kunt u de EMDR Lightbar aansturen. Hiermee kunt u het licht op de lichtbalk in beweging zetten en weer pauzeren. Ook kunt u de snelheid waarmee het licht beweegt instellen zodat u de belasting goed kunt aanpassen aan de behoefte van de cliënt.

De controller

Ingebouwde accu
De EMDR Lightbar werkt op een ingebouwde accu en kan daardoor overal gebruikt worden. De accu gaat tenminste 12 uur mee bij continu gebruik, ruim voldoende voor een gehele dag met EMDR-sessies. De accu kan met de meegeleverde netadapter in ongeveer 4 uur weer helemaal opgeladen worden.

Universele aansluiting statief
Bij de EMDR Lightbar wordt een tafelstatief geleverd dat tot een hoogte van maximaal 30 cm uitgetrokken kan worden. In de meeste gevallen is dit voldoende. Door de universele aansluiting (1/4″) is de lichtbalk echter ook te plaatsen op andere statieven.

Automatische timer
Om de EMDR-sessie nog gemakkelijker te maken heeft de EMDR Lightbar een ingebouwde timer. Hiermee kunt u heel eenvoudig bijhouden wanneer u gedurende een ‘set’ de stimulatie weer kan stoppen en wanneer u weer ‘back to target’ moet gaan als de associatiereeks nog niet tot een einde is gekomen.

EMDR Lightbar koffer

Koffer
De EMDR Lightbar wordt standaard geleverd in een speciaal ontworpen opbergkoffer. Zo kunt u de EMDR Lightbar netjes en veilig opbergen en gemakkelijk meenemen.

De EMDR Pulsers
De EMDR Lightbar is uit te breiden met een set van twee pulsers, handzame trilapparaatjes voor extra tactiele stimulatie. Lees meer over de EMDR Pulsers

Bestellen?
Ga direct naar het Bestelformulier.

Enthousiast? Deel: